Berliinin Barbie paljasti pakaransa – takareisissä erikoiset rusettitatuoinnit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koulukiusaajilleen uudella ulkonäöllä kostava Paris Herms elättää itsensä glmaourmallina. Nainen on vieraillut useita kertoja kauneuskirurgin veitsen alla. Nyt hän pyllistää kameralle.

Mustat pitkät hiukset ovat toisella pakaralla, kun Berliinin Barbieksi itseään kutsuva nainen heruttelee kameralle. Hän on pukeutunut valkoiseen stringibodyyn ja esittelee paljasta takamustaan faneille. Samalla näkyy naisen takareisiä koristavat tatuoinnit.

Tatuoinnit näyttävät ruseteilta, jotka on kääritty huulipunan ympärille. Äkkivilkaisulla huulipunasta tulee kuitenkin mieleen miehen sukupuolielin. Nykyisin silikonibimbot ovat rajusti plastiikkakirurgisin toimenpitein muokattuja ja vahvalla meikillä koristeltuja naisia, joilla on myös liuta tatuointeja.