Mies väittää tulleensa pilveen McDonald’sin jääteestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen South Carolinassa asuva mies väittää saaneensa terästettyä jääteetä McDonald’s-ravintolassa. Asiakkas uskoo juoman sisältäneen kannabista.

Parrish Brown tilasi Hilton Head Islandissa sijaitsevasta pikaruokaravintolasta sweet tea -jääteetä. Asiakas kertoo liikuttaneensa pilliä juomassa ja tunteneensa juoman seassa pusseja, jotka hän tuli vahingossa rikkoneeksi.

– En ole koskaan käyttänyt kannabista. Oloni muuttui heti oudoksi alettuani juomaan sitä, Brown kuvailee.

Brownin soittaman hätäpuhelun vastaanottaja ihmetteli miksi mies oli jatkanut teen juomista, mihin hän vain totesi olleensa janoinen. Brown epäilee saaneensa teehen kannabista pyydettyään siihen ylimääräistä sitruunaa. Viranomaiset tutkivat tapausta, uutisoi The Island Packet.