Big Brother 2019 on päättynyt – voittaja on valittu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother 2019 -tuotantokausi on päättynyt. Kuukausia kestäneen talossa asumisen, monien tehtävien ja yllätyskäänteiden jälkeen finaaliin selvisivät Kevin ja Kristian.

Finalisteista voittajaksi kruunattiin lopulta Kristian, joka voitti 30.000 euroa. Ennen voittajan paljastamista finalistit kertoivat kauden kokemuksistaan suorassa finaalilähetyksessä. Samalla he kommentoivat myös ohjelman myötä saamaansa julkisuutta ja sen seurauksia talon ulkopuolella.

– Aika hetkittäin mutta se menee ohi. Mieluummin olen keskittynyt kaikkeen muuhun, Kevin totesi.

– Rehellisesti sanottuna en uskonut, että täällä olisi ollut näin paljon ihmisiä katsomassa. Sen verran paska formaatti, ettei ketään kiinnosta, Kristian sivalsi.

BB-Kristian 2019, Kuva: Nelonen, Petri Mast

27-vuotias helsinkiläinen sekatyömies Kristian asteli taloon viidentenä. Perusjantteriksi itsensä esitelleen Kristianin arki koostuu tyttöystävän kanssa touhutessa, ja viikonloput kuluvat usein olutta juodessa. Hänellä on mielestään paha tapa sanoa asioita, joita ei pitäisi sanoa. Hipstereistä ja anjoviksesta Kristian ei juuri välitä. Big Brotherin jälkeen hän kertoi, ettei aio jatkossa kertoa mielipiteitään yhtä suoraan kuin aiemmin.

BB-Kevin 2019, Kuva: Nelonen, Petri Mast

20-vuotias helsinkiläinen Kevin asteli taloon yhdeksäntenä. Hänen päätavoitensa oli esitellä erilaisia miehisyyden malleja. Naisten mekkoon taloon saapuessaan pukeutunut Kevin kertoi, että vähemmistöön kuuluvana hän on tottunut erilaisiin konflikteihin. Kevin rakastaa lettuja ja hänen suurin voittonsa on ollut mielenterveysongelmista selviäminen. Parasta hänessä on mielestään energisyys ja karisma. Nuori mies on tottunut kommuunielämiseen.