Demi Rosen bikinit kuin narunpätkät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

It’s better over here 👱🏽‍♀️💘 📸 by @bonniestrange

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Rohkeita asuja rakastava Demi Rose on nyt poseerannut sosiaalisessa mediassa kuvassa, joka saa pohtimaan missä menee bikinien ja narunpätkien raja. Lähes alastomalla povipommilla on nimittäin yllään vain keltaiset bikinit, joissa ei ole todellakaan materiaalia säästetty.

View this post on Instagram

Since you loved it I thought I’d post it. 🥰

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.