Ilmiriita pizzan täytteistä – mikä on tarpeeksi tuplajuustoksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Wisconsinissa sijaitsevassa Westonin kylässä on Pizza Hutin pitseria. Eräs mies oli käynyt tilaamassa sieltä pitsan tuplajuustotäytteellä. Hän lähti ravintolasta ruoka mukanaan.

Viisi minuuttia myöhemmin miehen naisenystävä tuli ravintolaan takaisin sama pitsa kourassa. Hän sanoi, että pitsassa ei ollut tarpeeksi juustoa ja tahtoo uuden pannupitsan tilalle. Työntekijä sanoi naiselle, että hän voi tehdä uuden pitsan, mutta siitä tulisi samanlainen kuin ensimmäisestä pitsasta.

Tyttöystävä napautti, että se ei kelpaisi hänen miehelleen ja heitti ensimmäisen pitsan roskikseen ulos lähtiessään. Tilanne ei kuitenkaan päättynyt tähän. Pitsan alunperin ostanut mies saapui ravintolaan muutaman minuutin päästä kuin myrskyn merkki. Hän alkoi huutaa ja karjua pitseriassa.

Mies väitti, että työntekijät varmasti sylkevät pitsoihin. Pizza Hutin työntekijät soittivat poliisille, mutta raivostunut mies poistui ravintolasta naisensa kanssa. Heidät saatiin kuitenkin myöhemmin kiinni. Mies sanoi, että häntä olisi turha syyttää mistään, koska oli amerikkalainen raskaan työn raataja, The Smoking Gun raportoi.