Ozzy Osbourne sittenkin Suomeen – uusi konserttipäivä vahvistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pimeyden ruhtinas, 70-vuotias Ozzy Osbourne, joutui perumaan kaikki tämän vuoden keikat talvella alkaneiden terveysongelmien vuoksi. Mies sairastui ensin keuhkokuumeeseen ja joutui vakavaan onnettomuuteen kotonaan. Toipuminen on kuitenkin edennyt hyvin.

Kerroimme taannoin, että Ozzy joutui perumaan ensi vuoden Euroopan kiertueensa ja olisi siirtämässä sitä vuoteen 2021. Nyt on vahvistunut, että Osbourne konsertoi tällä tietoa Helsingissä jo hieman aiemmin, eli 7. joulukuuta 2020. Silloin No More Tours 2 -kiertue saapuu Hartwall Areenalle. Jo ostetut konserttiliput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle.

Loukkaantunessaan Ozzy löi päänsä sivupöytään ja kaatui sen jälkeen toiselle puolelle lyöden pään sängynpäätyyn. Sitten mies kaatui kasvot edellä lattiaan, niska taittui taakse ja hänelle piti tehdä selkärankaan leikkaus. Samalla miehen kehossa olleet metalliputket repesivät liitoksistaan. Ozzylle on tehty kolme vaativaa leikkausta tänä vuonna.