Räppäri selvittää tyttärensä neitsyyden gynekologilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolminkertainen Grammy-voittaja, 39-vuotias räppäri T.I., keskustelee 18-vuotiaan tyttärensä Deyjah Imani Harrisin kanssa seksuaaliterveydestä. Hän on kuitenkin tarkka tyttärensä neitsyydestä, eikä anna teinin harrastaa seksiä.

T.I. on kertonut Ladies Like Us –podcastissa, että käyttää tyttärensä säännöllisesti naistentautien erikoislääkärillä. Gynekologi varmistaa vuosittain, että Deyjahin immenkalvo on edelleen ehjä ja tyttö on neitsyt. Gynekologi on muistuttanut räppäriä siitä, että immenkalvo voi mennä rikki myös muun toiminnan kautta, eikä se automaattisesti tarkoita seksin harrastamista. Esimerkiksi osa urheilulajeista voi rikkoa sen.

– Katsopas tohtori, kun hän ei ratsasta, aja polkupyörällä tai harrasta urheilua, joten tarkasta immenkalvo ja kerro tuloksista minulle, T.I. kertoo sanoneen lääkärille.