Ana Braga keikisteli uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

Forever grateful for my freedom 🙏🏼❤️🇺🇸 #veteransday

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Äskettäin Ana mainosti verkkosivujaan julkaisemalla siellä alastonkuvansa, josta hän julkaisi pelkän tiiserin sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Ana poseeraa estottomana hyvin niukassa uimapuvussa, joka onnistuu hädin tuskin pitämään hänen nänninsä piilossa katseilta. Pienikin virheliike paljastaisi ne.

View this post on Instagram

Do you have plans for this weekend? 😈

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.