Hämmentävä video: Kalalla kuin ihmisen kasvot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiskasvoinen vedenelävä saattaa helposti kuulostaa pelkältä kalajutulta. Tuoreella videolla nähdään kuitenkin kala, jonka kasvoissa on hämmentävän ihmsmäisiä piirteitä.

Kiinan turistien suosimassa Miaon kylässä kuvatulla videolla järvessä ui epätavallisen näköinen karppi. Sen päässä olevat tummat kohdat luovat vaikutelman ihmisen nenästä, huulista, otsasta ja jopa korvista.

Video jaettiin alun perin kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa. Kyseessä ei ole aivan ainutlaatuinen vedenelävä, sillä maailman vesissä on aikaisemminkin kuvattu kaloja joiden pään väritys luo illuusion ihmismäisistä kasvoista.

 

Strange human fish

Strange fish spotted with human like face 😱

Publiée par Newsflare sur Vendredi 8 novembre 2019