Melissa Lori puolialastomana villeissä bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyisen bikinimalli Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa niin rohkeita valokuvia, että ne ainakin hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Sosiaalisessa mediassa myös alastomana taannoin nähty Melissa Lori keikistelee nyt elektronisen musiikin festivaaleilla ikuistetussa kuvassa puolialastomana. Hänen rintansa ovat käytännössä paljaat lukuunottamatta nännejä peittäviä pieniä tarroja. Festivaali järjestettiin Yhdysvaltojen Orlandossa.

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa. Hän on koetellut somepalvelujen sääntöjen ja soveliaisuuden rajoja jo vuosien ajan ja siten saanut kerättyä itselleen suuren yli puolen miljoonan seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa.