Raju tilanne valvontakameraan – katumaasturi ajoi seinän läpi toimistoon

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Toimistotyöntekijän työpäivä on viraalina levinneellä videolla saanut taatusti odottamattoman käänteen. Toimistoon ilmestyi rajulla tavalla kutsumaton vieras.

Valvontakameran videolla nähdään lasinvaihtoon erikoistuneessa yrityksessä työskentelevä nainen pöytänsä äärellä. Ilman minkäänlaista varoitusta rakennuksen lasiseinän läpi ajaa katumaasturi, joka rysähtää seinän läpi suoraan toimistoon.

Onnettomuus tapahtuu videolla noin kahden minuutin kohdalla. Työntekijän onneksi hän selvisi potentiaalisesti hengenvaarallisesta onnettomuudesta säikähdyksellä. Videosta ei valitettavasti selviä, missä marraskuun alussa sattunut yllättävä välikohtaus tapahtui.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.