Lentäjä pidätettiin alastomana hotellihuoneestaan – sai 300 000 dollarin korvaukset

Ohhoh! · Tim Isokivi

Aiheettomasti pidätetylle lentäjälle on myönnetty vahingonkorvaukset Yhdysvalloissa. United Airlines -yhtiölle työskentelevä Andrew Collins pidätettiin, sillä hän oleskeli alasti omassa hotellihuoneessaan.

Silminnäkijä oli nähnyt Collinsin seisomassa alasti Denverin kansainvälisen lentokentän hotellin ikkunan edessä ja soittanut poliisit. Itsensäpaljastamisesta pidätetty lentäjä vietti putkassa päiväkausia.

Collins kertoo olleensa juuri menossa suihkuun kun hänen puhelimensa soi. Puheluun keskittynyt mies ei tajunnut ohikulkijoiden näkevän hänen alastoman vartalonsa ikkunasta. Collinsin asianajan mukaan kyseessä ei ollut seksuaalinen teko eikä omissa oloissaan alasti oleminen ole rikos.

Andrews Collins oli erotettiin tapauksen johdosta puoleksi vuodeksi työstään, uutisoi NBC. Denverin kaupunki on sittemmin lupautunut maksamaan lentäjälle vahingonkorvauksia 300 000 dollarin edestä.