Ärsyttävätkö Facebookin turhat ilmoitukset? Nyt voit hallita niitä

Digi · Tim Isokivi

Facebookin punaiset ilmoitustäplät saattavat joskus käydä jopa hermoille. Siinä missä täplän ilmestyminen ruudulle tarkoitti aikaisemmin todennäköisesti kaverilta saatua kommenttia, viestivät ne yhä useammin esimerkiksi turhista Marketplace-kauppapaikan ilmoituksista.

Nyt Facebookiin ollaan tuomassa monien odottama ominaisuus. Käyttäjille tarjotaan mahdollisuutta vaikuttaa paremmi, mistä he saavat punaisia ilmoitustäpliä. Esimerkiksi ilmoitukset kauppapaikassa myytävistä tuotteista tai ehdotetuista videoista voi piilottaa.

Saatavia ilmoituksia ja välilehtiä voi muokata jatkossa Facebookin Ilmoitukset-valkikosta käsin. Uusi ominaisuus on jo useimpien iOS-käyttäjien käytettävänä. Android-sovellukseen se on tulossa lähiaikoina.