Brittihovi: Meghan ja Harry eivät vietä joulua kuningattaren kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuapari on kertonut ottavansa loppuvuoden työrupeaman jälkeen enemmän aikaa perheelleen. He aikovat asettua väliaikaisesti Yhdysvaltoihin lähemmäs Meghan Marklen äitiä. Perhe suuntaa Amerikkaan jo kiitospäivän viettoon, mutta brittihovi tiedottaa heidän olevan maassa myös joulun. Tämä on poikkeuksellista.

Yleensä brittien kuninkaalliset noudattavat joulun vietossa perinteitä, jossa he osallistuvat muiden hovin jäsenten tapaan Norfolkissa järjestettyyn joulujumalanpalvelukseen ja sen jälkeen juhla jatkuu kuningatar Elisabetin luona. Tänä vuonna Sussexin herttuapari suuntaa Yhdysvaltoihin Meghanin äidin, Doria Raglandin luokse.

Perhe on suunnitellut jopa pysyvämpää muuttoa Amerikkaan, koska he eivät ole sopeutuneet Windsorin linnan elämään. Meghan Markle on kotoisin Yhdysvalloista, joten perhe etsii Kaliforniasta itselleen toista kotia, People-lehti uutisoi. Heidän on myös veikattu saavan pian perheenlisäystä puoli vuotta sitten syntyneen Archie-pojan sisarukseksi.

View this post on Instagram

‪This evening The Duke and Duchess of Sussex accompanied Her Majesty The Queen and members of @TheRoyalFamily to the annual @RoyalBritishLegion Festival of Remembrance. This special event, which has taken place every year since 1923 at the @RoyalAlbertHall, commemorates all those who have lost their lives in conflicts.‬ • ‪This year’s Festival marked the 75th anniversary of a number of crucial battles of 1944, with a particular emphasis on the collaboration and friendship of the British, Commonwealth and Allied armies who fought them. A unique tribute was given to acknowledge those involved both past and present, culminating in a special parade of some of the last surviving veterans who fought and served in 1944.‬ • ‪Their Royal Highnesses, who last year attended their first Festival of Remembrance together, were honoured to once again pay tribute to all casualties of war and remember those that have made the ultimate sacrifice for their country.‬ ‪#FestivalOfRemembrance ‪#WeWillRememberThem‬ Photo © PA / Royal British Legion

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on