Entä jos kissa saisi laserin kerrankin kiinni? Vaihtoehtoteoria hauskalle videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laserosoittimen avulla voi leikittää eläimiä, sillä esimerkiksi kissat menevät valopisteestä hurmioon. Ne jaksavat juosta laserosoittimen valon perässä jopa hengenvaarallisen kauan. Kissat eivät ymmärrä, että ne eivät voi saada valoa kiinni – ikinä.

Entäpä jos voisivatkin? Nettiin on julkaistu taannoin hauska video, jolla nähdään laseria jahtaavan kissan paras päivä. Vaihtoehtoteoriassa näytetään, kuinka laserin kiinni saanut kissa käyttäytyisi.

Yli 5,5 miljoonaa katselukertaa kerännyt video naurattaa, sillä sen julkaissut Aaron’s Animals on tehnyt laserin napanneesta kissasta kansallissankarin. Valitettavasti lemmikit voivat vain haaveilla videon kaltaisesta tilanteesta siihen saakka, kunnes valo muuttuu materiaksi.