Koiranpennulla kasvaa häntä silmien välissä – hylätty koira saa uuden kodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on pullollaan eläinkohtaloita, jotka sulattavat ihmisten sydämiä. Eräs niistä on nyt koiranpentu Narwhal, jonka päässä kasvaa ylimääräinen häntä. Silmien välissä oleva häntä oli mahdollisesti syy siihen, että koira löytyi hylättynä. Pian se on kuitenkin saamassa kodin.

Suuren somesuosion kuvillaan saanut Narwhal päätyi hylätyistä lemmikeistä huolta pitävän Mac’s Missionin hoiviin, kun se löytyi Yhdysvaltojen Missourin osavaltiossa. Koiran erikoinen lisähäntä tutkittiin ja eläinlääkärin mukaan sitä ei ole syytä poistaa, joten koira saa jatkaa elämäänsä normaalisti epämuodostumansa kanssa.

Kuva: Mac’s Mission

Ylimääräinen häntä ei ole kiinni koiran kallossa, eikä sillä ole mitään varsinaista tarkoitusta. Ellei sellaiseksi lasketa koiran saamaa ihastuneita sosiaalisen median reaktioita. Koiran kuvien saama huomio on tehnyt hyvää lemmikkien hoivakodille. Hoitajien mukaan Narwhal voi hyvin ja se jaksaa leikkiä tuntikausien ajan. Pennun annetaan vielä kasvaa jonkin aikaa ennen kuin sille etsitään rakastava uusi koti.