Kylie Jenner ja Drake katkaisevat huhuilta siivet: ”Olemme vain ystäviä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri Kylie Jenner on viihtynyt viime aikoina tiiviisti 33-vuotiaan räppäri Draken kanssa. Tämä sai aikaan huhumyllyn, jonka mukaan pari olisi kiintynyt toisiinsa romanttisessa mielessä. Nyt on kerrottu asian todellinen laita.

TMZ uutisoi, että Kylie Jenner ja Drake ovat ystäviä vuosien ajalta. 22-vuotias kosmetiikka-alan yrittäjä ja pian kaksi vuotiaan Stormi-tyttären äiti Kylie Jenner ei ole valmis vielä deittailemaan. Hän erosi syyskuussa Travis Scottista. Hän on kuitenkin edelleen läheisissä väleissä Scottin kanssa.

Kylie Jenner on myös sanonut suoraan, että hänen on todella vaikea tavata uusia miehiä. Ensinnäkin hänellä on iso suojakuori ja toisekseen hän ei käy julkisilla paikoilla tapaamassa ihmisiä. Hänellä ei myöskään ole juuri ollenkaan yksityisyyttä suuren turvamiesjoukon ja televisiokameroiden seuratessa.