Sabina Särkkä riisumassa toppiaan: ”Etsin treenimotivaatiotani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuja realitysarjoja tähdittänyt julkkiskaunotar Sabina Särkkä on missikaunotar, joka on nykyisin todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Tänä syksynä Sabina yllätti faninsa menemällä naimisiin Välimeren aalloilla pitkän purjehduslomansa päätteeksi.

Häidensä jälkeen Sabina on palannut kuvissaan useasti upeaan purjehduslomaansa ja häiden aikaisiin tunnelmiin. Ja kyllä hänen kelpaakin, sillä someseuraajat rakastavat Särkän upeita lomakuvia. Nyt hänet nähdään uimapukukuvassa sekä riisumassa toppiaan. Jälkimmäisen kuvan yhteydessä Sabina toteaa etsivänsä vielä treenimotivaatioaan Pariisin loman juustojen, viinien ja croissanttien jälkeen.

View this post on Instagram

Those salty hair dayzz 💭

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on