Candy Charms kuntosalilla – povi pursuaa topista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa kolmen koiransa kanssa asuva aikuisviihdetähti Candy Charms kertoo rakastavansa kuntosalitreenamista. Kauneusleikkausten lisäksi nainen on muokannut ulkonäköään lihaskuntoharjoittelulla. Nyt hän on julkaissut salikuvan Instagramiin.

Melonin kokoiset silikonirinnat omaava neitokainen on kurvikas näky kuntosalilla. Trikoovaatteet nuolevat hänen muodokasta vartaloaan. Brittimallin povi ei mahdu kokonaan topin sisälle, vaan hänen rintansa pursuavat vaatekappaleesta yli.

Candy Charms on ottanut suuret silikonit rintoihinsa ja siirtänyt kehostaan rasvaa pakaroihin. Lisäksi hänet tunnetaan paksusta meikkikerroksesta ja muhkeista huulitäytteistä. Hänellä on lähes miljoona seuraajaa Instagramissa, ja tosifanit pääsevät katsomaan paljastavia otoksia maksullisella sivustolla.