Mirri oli yllättäen märkä – odottamaton syy paljastui kamerasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissavideot ovat internetin eniten katseltua sisältöä. Tosielämässä kissat tarjoilevat viihdettä omistajilleen etenkin silloin, jos perheessä on enemmän kuin yksi tassusankari. Toisinaan kissat äityvät nahisteluun keskenään.

Kissatappeluille on yhteistä kova urina ja maukuminen. Lemmikit saattavat jopa sähistä toisilleen ja käyttää kynsiä raatelemiseen. Nyt eräs kissa työnsi riitapukarinsa uima-altaaseen.

Youtubeen on julkaistu video, joka on lyhyt katkelma erään uima-allasta kuvaavan valvontakameran taltioimista tapahtumista. Toinen kissa yllättää altaan reunalla olevan eläimen ja tönäisee sen altaaseen. Ilkikurinen temppu johtaa siihen, että toinen kissa kastuu läpimäräksi ja joutuu uimaan takaisin kuivalle maalle.