Rahat lopussa? Courtney Stodden myy omaisuuttaan somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosi sitten uuden levynsä Courtney Rx:n markkinoimisen aloittanut Courtney Stodden ei ole saanut vieläkään toista pitkäsoittoa fanien kuunneltavaksi. Syynä on se, että hän on yllättäen halunnut joululauluja mukaan albumille. Levyn on kerrottu ilmestyvän sen takia vasta joulukuussa.

Sen sijaan nainen on nyt keskittynyt kehopositiivisuuden lisäämiseen omien alusvaatekuvien avulla. Hän on toiminut myös glamourmallina, mutta nyt nainen on päättänyt myydä omaisuuttaan. Hän kertoo Instagramissa kauppaavansa merkkituotteita kiinnostuneille.

– Myyn huippusuunnittelijoiden tuotteita vaatekaapistani. Louis Vuittonin laukkuja, Christian Louboutin korkokenkiä, Gucci-esineitä ja niin edelleen. Lähetä yksityisviestiä tarkempia tietoja varten, Stodden kirjoittaa.

Courtney Stodden nousi koko maailman tietoisuuteen avioiduttuaan 16-vuotiaana itseään huomattavasti vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. He erosivat muutama vuosi sitten.