Taylor Swiftiä kiellettiin esittämästä vanhoja kappaleita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin ja musiikkimanageri Scooter Braunin välinen kiista jatkuu. Nyt Swift on kertonut faneilleen, ettei hän saa esittää tulevassa tapahtumassa vanhoja kappaleitaan.

Taylor Swift tullaan palkitsemaan vuosikymmenen artistina American Music Awards -gaalassa. Hän saa kuitenkin esittää tapahtumassa vain tuoreita kappaleitaan. Tähden mukaan syyllisiä tähän ovat hänen entisen levy-yhtiönsä pomo Scott Borchetta ja vanhojen kappaleiden oikeudet nykyään omistava Scooter Braun.

Swift kertoo Borchettan ja Braunin estäneen myös Netflixiä käyttämästä tähden vanhoja kappaleita tulevassa dokumenttielokuvassa. Poptähden mukaan kielto on luvattu kumota, mikäli hän lakkaa puhumasta heistä julkisuudessa ja lupaa olla nauhoittamatta vanhoja kappaleitaan uusiksi vuonna 2020.