Meghan Markle tapasi salaa Hillary Clintonin – kutsui kotiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuatar ja prinssi Harryn puoliso Meghan Markle on suuri Hillary Clintonin fani. Hän ihailee naispoliitikkoa ja kutsui hänet salaa vierailemaan kotiinsa Frogmore Cottageen, Windsoriin.

Hillary Clinton on aina ihaillut Meghan Marklea. Hänen mukaansa Sussexin herttuaparin rakkaustarinaa on arvosteltu liikaa, sillä he ovat joutuneet sopeutumaan isoihin muutoksiin rakkautensa tähden. Hän oli innoissaan Meghanin tapaamisesta.

Meghan Markle on puolestaan kirjoittanut Hillary Clintonille ensimmäisen kirjeensä 11-vuotiaana koskien seksististä astianpesukonemainosta. Kaksikko tapasi salaa, mutta he nauttivat lämpimästä tunnelmasta ja tulivat toimeen erinomaisesti keskenään, Daily Mail raportoi.