Pinnasängyn voi kierrättää taiteilijan avuksi – muuttuu taulujen kuivatustelineeksi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Taulujen kuivaustelineet maksavat useamman satasen. Sen sijaan markkinoilla on runsaasti käytettyjä pinnasänkyjä, jotka voi muuttaa kuivaustelineeksi yksinkertaisella kikalla. Käännä sänky pystyyn ja levytä pinnojen välit.

Taidemaalausten kuivausteline on monessa eri tasossa teoksia vaakatasossa kuivattava lokerikko. Nyt Taiteilijoiden Facebook-ryhmässä on jaettu idea, jota voi hyödyntää kotona, päiväkodeissa ja kouluissa. Vanhat pinnasängyt nimittäin muuttuvat kätevästi lokerikoksi ja sopivat tehtävään täydellisesti.

Kuvan on alunperin julkaissut taidestudio Karrel Christopher. Pinnasängyt on usein valmistettu puusta, joten ne on myös helppo tuunata oman ateljeen tunnelmaan ja sisustukseen sopivaksi.

Here's a great idea. A baby crib turned into canvas drying rack. :o

Publiée par Arts, Artists, Artwork sur Vendredi 14 juin 2019