Tristan Thompson ei luovuta – yrittää edelleen saada Khloe Kardashiania takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-koripalloilija Tristan Thompson rakastaa Khloe Kardashiania. Mies yrittää edelleen saada True-tyttärensä äidin ja entisen avovaimonsa takaisin. He erosivat urheilutähden petettyä toistamiseen.

Khloe Kardashian on kaiketi oppinut, että Tristan Thompsoniin ei käy luottaminen. Hän ei ole lämmennyt puolitoistavuotiaan lapsensa isälle edelleenkään miehen lukuisista yrityksistä huolimatta. Khloe ei ole katkera, mutta hän käyttää energiansa äitinä olemiseen ja lapsensa kasvattamiseen, People-lehti uutisoi.

Khloe Kardashian on tyytyväinen nykyiseen elämäänsä, eikä kaipaa siihen draamaa. Hän ei myöskään halua olla este lapsen ja isän terveelle suhteelle, vaan kasvattaa True-tyttöä yhteistyössä pettäjä-Tristanin kanssa. Tristan jäi kaksi kertaa kiinni uskottomuudesta.