Villisiat löysivät 20 000 euron kokaiinikätkön – levittivät metsään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Villisiat ovat päätyneet tekemään poliisien työn heidän puolestaan. Eläinten uskotaan tuhonneen 20 000 euron edestä metsään kätkettyä kokaiinia Italian Valdichianassa.

Tapaus kävi ilmi viranomaisille heidän salakuunneltua salakuljettajaringin puheluita. Yhdessä puhelussa salakuljettajat valittivat villisikojen löytäneen maahan kaivetun kokaiinikätkön. Eläimet olivat saaneet vedenpitävät paketit auki ja levitelleet valkoista jauhetta ympäri metsää.

Poliisi pääsi salakuljetusringin jäljille tutkiessaan 21-vuotiaan albanialaismiehen murhaa viime vuonna. Epäillyt myivät noin kaksi kiloa 80-110 euron grammahintaan kaupattua kokaiinia kuukaudessa. Huumeita myytiin paikallisessa yökerhossa, uutisoi Newsweek.