Ideat pikkujoulupaketteihin – nämä maksavat alle kympin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Useissa pikkujouluissa on tapana tuoda juhlaan pieni paketti. Ne kerätään samaan kassiin ja jokainen saa ottaa yhden paketin tilalle. Kokosimme alle ideoita hauskoista lahjoista, jotka pääsevät myös käyttöön.

Pakettiin ei kannata panna mauttomia koriste-esineitä tai muuta krääsää. Lahjaideoita voi hakea kirpputorilta, jossa saa rahoille paremmin vastinetta. Se voi olla esimerkiksi kynttilänjalka, viinilasit, pöytäliina tai rottinkikori. Korin tai villasukat voi täyttää makeisilla.

Moni arvostaa myös saadessaan laadukasta kahvia, hunajaa tai glögiä. Pakettiin voi panna kasvonaamioita, pienen pyyhkeen ja saippuan, kauniin muistikirjan tai kalenterin ensi vuodelle. Myös kestokahvikupit ovat nyt trendikkäitä, kun ihmiset pyristelevät irti kertakäyttöastioista.