Sara Underwood yläosattomissa uima-altaalla – videolla vilautusvaara

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana.

Sara ei viihdy vaatteet yllään, joten hän näyttäytyy myös sosiaalisen median kuvissaan usein hyvin niukoissa asuissa ja joskus myös alastomana. Tällä kertaa Sara on kuvattu ottamassa aurinkoa yläosattomissa, ja samalla hän joutui ystävänsä pilailun kohteeksi.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.