Autosta löytyi kokaiinipussi – kuski väitti tuulen kuljettamaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit pysäyttivät floridalaisen 37-vuotiaan Joseph Zakin, koska mies ei noudattanut liikennesääntöjä risteyksessä. Hän oli ajanut STOP-merkin ohi pysähtymättä. Virhe kostautui, sillä Zakin autosta löydettiin huumeita.

Poliisiviranomaiset päättivät pysäyttää Fort Piercessä risteyksessä liikennesääntöjä rikkoneen kuljettajan. He huomasivat, että ratin takana ollut mies yritti heittää jotain autosta apukuljettajan ikkunasta. Kyseessä oli avattu oluttölkki, The Smoking Gun raportoi.

Ajoneuvosta löytyi tarkastuksen yhteydessä lasinen huumepiippu ja crack-kokaiiniksi epäiltyä valkoista jauhetta. Zak väitti poliiseille, että ei omistanut huumeita. Hänen mukaansa joko poliisit olivat panneet pussin hänen autoonsa tai sitten se oli lentänyt sinne tuulen mukana.