Brittimedia väittää: ”Meghan Markle taas raskaana!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuapari on ilmoittanut ottavansa taukoa töistä tämän vuoden tehtävien jälkeen. He haluavat kiinnittää enemmän huomiota perheeseensä ja aikovat muuttaa hetkellisesti Yhdysvaltoihin lähemmäs Meghan Marklen äitiä.

Nyt Sussexin herttuataren kehonkieli on kiinnittänyt Express-lehden huomion. Naisen on kerrottu pukeutuvan vanhoihin äitiysmekkoihinsa ja pitävänsä käsiään vatsan päällä edellisen raskauden tyyliin. 38-vuotias Meghan Markle oli suhteellisen vanha ensisynnyttäjä, kun Archie-poika saapui maailmaan puoli vuotta sitten.

Mikäli Meghan Markle on jälleen raskaana, on ilmassa paljon riskitekijöitä. Keho ei ole välttämättä toipunut täysin edellisestä raskaudesta, joten naisen on oltava entistäkin tarkempi terveytensä suhteen.

View this post on Instagram

The Duke and Duchess of Sussex joined hundreds of veterans and their families at the 91st Field of Remembrance at Westminster Abbey, to honour and remember those who lost their lives in service of their country. Their Royal Highnesses each planted a Cross of Remembrance, paying respect to those who have served in our Armed Forces. They were then honoured to spend time meeting with veterans and family members from all areas of the Armed forces – from those who have served in past campaigns to more recent conflicts. This is the seventh time The Duke has attended the Field of Remembrance – having previously accompanied The Duke of Edinburgh for several years. The Duchess of Sussex was grateful to be able to join her husband on this important day and to personally recognise those who have served. #remembrance #lestweforget

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on