Demi Rosen kylpytakki valahti – maisema kuin paratiisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

My kind of morning… 🥰

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Nyt Demi Rose on saapunut Eurooppaan, jossa hän nautiskeli eilen aamiaista poikkeuksellisen upeasti Cannesissa. Hotellihuoneensa parvekkeelle tilaamaansa aamiaista Rose nautiskeli kylpytakissa, jonka alla ei näyttänyt olevan mitään. Kuvaa varten kylpytakki valahti viettelevästi alas, jolloin näky vei huomion paratiisimaisesta merimaisemasta.

View this post on Instagram

Tell me something sweet 🖤

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.