Diilerit jäivät kiinni Lahdessa – kauppasivat huumeita nuorille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi huumekauppiasta on jäänyt kiinni Lahden Aleksanterinkadulla sijaitsevan kauppakeskuksen tiloissa. Molemmat olivat yrittäneet kaupata huumausaineita nuorille, mutta jääneet teosta kiinni kauppakeskuksen vartijoille.

Paikalle soitettiin poliisit. Vartija kertoi, että 42-vuotias mies olisi tarjonnut neljälle nuorelle amfetamiinia kauppakeskuksen sisällä. Nuoret eivät olleet ottaneet miehen tarjousta vastaan. Poliisipartio tapasi kyseisen miehen ja hänen halustaan löytyi vähäinen määrä amfetamiiniksi epäiltyä ainetta. Mies otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen.

Toinen Aleksanterinkadulla sijaitsevan kauppakeskuksen vartija oli ottanut myöhemmin kiinni 23-vuotiaan miehen. Myös hän oli yrittänyt kaupata huumausaineita nuorille. Huumekauppiaan hallusta löytyi vähäinen määrä marihuanaa. Hänetkin otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen.