Poptähden stalkkerille lähestymiskielto – kiristi rahaa poptähdeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeen laulaja Harry Styles todisti äskettäin oikeudessa kotinsa ulkopuolelle kuukausien ajan leiriytyneestä miehestä. Pohjois-Lontoossa asuva laulaja Harry Styles auttoi ensin kodittomalta näyttänyttä miestä, mutta joutui myöhemmin hänen takiaan vaikeuksiin.

Espanjalainen Pablo Tarazaga-Orero ei jättänyt laulajaa rauhaan. Hän seurasi Harry Stylesiä ja jätti kirjeitä miehen postilaatikkoon. Käytös luokiteltiin oikeudessa fanaattiseksi, vaikka 26-vuotias mies kertoi halunneensa ainoastaan rahaa julkkikselta. Harry Styles ahdistui lopulta miehen takia.

Pablo Tarazaga-Orero ei saanut vankeustuomiota, mutta hän ei saa mennä Harry Stylesiä 250 metriä lähemmäs. Mies ei myöskään saa osallistua poptähden konsertteihin tai olla yhteydessä sosiaalisen median kautta. Hänet tuomittiin vuoden mittaiseen yhdyskuntapalveluun ja kuukauden pituiseen katkaisuhoitoon. Mikäli mies rikkoo määräyksiä, voi häntä odottaa peräti viiden vuoden pituinen vankeustuomio.