Abigail Ratchford osti asunsa aikuisviihdekaupasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Rohkeissa kuvissa usein poseeraava Abigail tunnetaan niukoista asuistaan, mutta tällä kertaa hän keikistelee vielä tavallistakin säästeliäämmässä alusasussa. Hänen hyvin niukka asunsa vaikuttaa nimittäin olevan peräisin lähinnä aikuisviihteeseen erikoistuneensa kaupasta.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.