Josie Canseco tytär säväyttää – kylpyhuonekuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

hotel livin :)

A post shared by 👻 (@josiecanseco) on

Tällä kertaa nuori mallikaunotar nähdään poseeraamassa upeassa kuvassa hotellin kylpyhuoneessa, jossa hänellä on yllään rennot olohousut ja rintaliivit. Äskettäin Josie keikisteli kameran edessä myös bikinikuvassa, joka on saanut suuren suosion Instagramissa.

View this post on Instagram

some new @freepeople for ya🐙

A post shared by 👻 (@josiecanseco) on

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.