Kanye West osti jättimäisen maatilan Wyomingista – pinta-ala hurjat 2 700 hehtaaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on päättänyt siirtää kaiken vaatetuotantonsa Pohjois-Amerikkaan. Uskoon tullut mies hakee rauhaa maaseudulta, josta hän on ostanut kaksi suurikokoista tilaa lyhyen ajan sisällä. Hänen viimeisin hankintansa on Bighorn Mountain Ranch.

Nyt Kanye Westillä ja Kim Kardashianilla on kaksi isoa maatilaa keskellä Wyomingin erämaata. Kim Kardashian ei ole yksinkertaisesta asumistyylistä innoissaan, mutta pienillä parannuksilla hän on valmis asumaan maaseudulla. Hän kuitenkin kaipaa hieman enemmän luksusta kotiinsa, TMZ uutisoi.

Tiloilla on pienet mökit, joissa ei ole erikoismukavuuksia. Silti hän näkee, että asuu tulevaisuudessa perheensä kanssa tiloilla. Lisäksi heillä on kartano Los Angelesissa, jossa pariskunta suunnittelee kasvattavansa omaa satoa ravinnoksi. Uusi maatila maksoi 14,5 miljoonaa dollaria.