Laulajalupaus Bess julkaisee esikoisalbuminsa

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Tempo, Yhden liikaa ja Läpinäkyvää -kappaleet julkaissut suomalainen laulaja-lauluntekijä Bess julkaisee odotetun esikoisalbuminsa. 22. marraskuuta. Albumin tuottajana on toiminut Antti ”Nopsajalka” Hakala. Tuorein single Läpinäkyvää on tehty yhdessä tuottaja Matias Mellerin ja laulaja Vilma Alinan kanssa.

– Kappaleen tarina on omakohtainen, sillä se kertoo vuoden takaisesta ihastumisestani. Siihen hetkeen liittyi runsaasti jännitystä ja pelkotiloja, niin kuin yleensä aina ihastumiseen. Tarina oli sen verran vahva, että kappale syntyi neljässä tunnissa Matiaksen ja Vilman kanssa. Kuulin, että F:n soundi olisi täydellinen featti biisiin, joten sovimme yhteistyöstä viestein ja F:n osuus syntyi muutamassa tunnissa, Bess kertoo.

Helsinkiläinen laulajalupaus Bess nousi yleisön tietoisuuteen vuonna 2017 julkaistulla Tempo-kappaleellaan, joka on ylittänyt platinarajan yli seitsemällä miljoonalla soittokerralla. Bess yhdistelee musiikissaan poppia, reggaeta ja elektroa ja tekee musiikkia. Hänen musiikkiaan on kuultu muun muassa ohjelmissa Love Island, Temptation Island Suomi ja Bachelor Suomi.