Erikoinen remonttimies Tampereen Hervannassa – rikkoi grillin kännipäissään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi sai tiedon tiistai-iltana Tampereen Hervannasta, että isokoinen mies rikkoi paikkoja Insinöörinkadulla. Miehen kerrottiin rikkovan muun muassa ravintolan vierustalla jotain. Hetkeä myöhemmin poliisit saivat toisen ilmoituksen samasta tilanteesta.

Miehen kerrottiin vahingoittaneen grillivaunua ja irroittelevan siitä osia. Poliisipartio tapasi tapahtumapaikalta tuntomerkkeihin sopineen 1980-luvulla syntyneen miehen, joka oli päihtynyt. Mies kertoi viranomaisille tekevänsä remonttia. Kello oli noin 23:00.

– Tämä remontti oli toteutettu muun muassa rikkomalla valomainoskyltti ja vääntämällä grillin markiisi rikki. Lisäksi grillin vieressä ollut pöytäryhmä oli kaadettu niin, että grillin seinä oli vahingoittunut, poliisit kertovat.

Mies otettiin kiinni ja kuljetettiin päihtymyssäilöön. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että rikosilmoitusta ei kirjattu remontinteosta vaan vahingonteosta.