Näyttääkö tutuilta? Tässä suomalaisen lintulaudan vakiovieraat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lintujen talviruokinta kuuluu monen eläinrakkaan suomalaisen harrastuksiin. Yle Radio Suomen Luontoillassa käsitellään tänään aihetta ja vastataan yleisön kysymyksiin lintujen talviruokintaan liittyen. Aiheesta on julkaistu myös video.

Yle Luonto on esitellyt viisi suomalaista vakiovierasta lintulaudoilla talviaikaaan. Ne ovat kuusitiainen, keltasirkku, sinitiainen, viherpeippo ja tietysti talitintti. Ruokaa kannattaa varata monipuolisesti ja ruokintaa on jatkettava koko talven yli kevääseen.

Monet opettelevat uusia lintulajeja seuraillen lintujen ruokintapaikkaa oman kotinsa ikkunasta. Yle Radio Suomen Luontoillassa on tänään kello 18:00 alkaen asiantuntijana lintututkija Pertti Koskimies.

Lintulaudan viisi vakiovierasta

Ovatko nämä lintulaudan viisi vakiovierasta käyneet omilla ruokintapaikoillasi?Millaisilla eväillä saa pihapiiriin mahdollisimman paljon vieraita? Luonto-Suomen talviruokintaillassa vastataan kysymyksiin. Yle Radio Suomi ke 20.11. klo 18. https://areena.yle.fi/1-50312230Videon kuva- ja äänimateriaali: Martti ja Heino Hanhela

Publiée par Yle Luonto sur Mardi 19 novembre 2019