Nyt riittää olutta! Nokian Panimo lanseerasi 24 000-packin – ei sovi jokaisen lompakolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähtiin kaksi vuotta sitten hauskaa kisailua siitä millä panimolla on suurin olutpakkaus. Ensin Karjala esitteli 100-packinsa, mutta pian Nokian Panimo nokitti esittelemällä 1 000-packin olutta. Kahdessa vuodessa tuotekehittely on edennyt melkoisen harppauksen, ja nyt vuorossa on uutuus.

Nokian Panimo on nimittäin esitellyt uutuustuotteensa, josta on enää vaikea panna paremmaksi. Sillä on nimittäin nyt myynnissä hurja 24 000-pack olutta. Yhdessä paketissa on siis 24 000 tölkkiä Keisari-olutta. Stara otti yhteyttä panimoon ja tiedusteli onko kyseessä kenties vain sosiaalista mediaa varten kehitetty vitsi.

Panimo vahvisti toimitukselle, että 24 000-pack on aidosti myynnissä. Sen hinta ei tosin sovi kovin kevyelle kukkarolle, sillä Staran saamien tietojen mukaan 24 000 oluttölkkiä toimitetaan ostajalle hulppeaan 48 000 euron hintaan. Paketti sisältää yhteensä 24 kappaletta edellä mainittuja 1 000-packeja, joten juomat voi annostella vaikka firman pikkujouluihin kätevästi tuhannen kappaleen erissä.