Se ei kauaa kestänyt – Miley Cyrus jätti Cody Simpsonin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Miley Cyrusilla on ollut vilkas seurusteluelämä Liam Hemsworthista eroamisen jälkeen. Hän deittaili erittäin julkisesti Kaitlynn Carteria ja pian sen jälkeen Cody Simpsonia. Nyt hän on taas sinkku.

RadarOnlinen saamien tietojen mukaan 26-vuotias laulaja Miley Cyrus haluaa keskittyä pelkästään itseensä ja omaan hyvinvointiinsa. Hän haluaa olla edelleen väleissä 22-vuotiaan Cody Simpsonin kanssa, mutta pelkästään kaveripohjalta. He ovatkin sanoneet useaan otteeseen olevan rakastuneita ystäviä.

Miley Cyrus on pyytänyt taukoa romanssiin, jotta hän voisi keskittyä enemmän omaan hyvinvointiinsa. He kuitenkin pitävät rakkauden mahdollisuuden avoimena tulevaisuudessa. Kaksikko seurusteli noin kuukauden ajan.