The Chemical Brothers Provinssin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen elektronisen musiikin suurnimi The Chemical Brothers saapuu tähdittämään juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna kolmen päivän ajan juhlittavan Provinssin entisestään vahvistuvaa ohjelmistoa. Provinssi järjestetään Seinäjoen Törnävänsaarella 25. – 27. kesäkuuta.

Tom Rowlandsin ja Ed Simonsin muodostama The Chemical Brothers lukeutuu elektronisen musiikin supertähtien joukkoon. Hiteillään Galvanize, Hey Boy Hey Girl, Go ja Block Rockin´Beats klubimusiikin suuren yleisön tietoisuuteen nostanut yhtye on kahminut uransa aikana lukuisia Mercury-, Brit Awards- ja Grammy-ehdokkuuksia pokaten myös palkintopystejä ensimmäisenä elektronisena yhtyeenä Grammyjen historiassa.

Yhtye saapuu Seinäjoelle massiivisen audiovisuaalisen tuotannon kanssa. Vuosien ajan yhteistyötä yhtyeen kanssa tehnyt ohjaaja Adam Smith kuvailee show’ta naurettavan kunnianhimoiseksi festivaalituotannoksi, joka tulee varmasti ylittämään yleisön odotukset. Lavasuunnittelija Marcus Lyallin ja Smithin luoma tajunnanräjäyttävä visuaalinen matka yhdistettynä The Chemical Brothersin musiikin sykkivään rytmiin tarjoaa unohtumattoman elämyksen huipentaen Provinssin päälavan ohjelman perjantaina 26. kesäkuuta.