Kissa katosi viisi vuotta sitten – löytyi nyt 1 900 kilometrin päästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonissa Portlandin kaupungissa asuva Viktor Usov ei ollut uskoa todeksi, kun hän sai puhelun koskien viisi vuotta sitten kadonnutta Sasha-kissaansa. Lemmikkieläin oli löytynyt ja elossa. Se oli kulkeutunut New Mexicoon asti.

Santa Fen eläinsuoja oli ottanut kadulla eläneen Sashan talteen. Koska kissalle oli asennettu aikoinaan mikrosiru tunnisteineen, oli sen omistaja helppo jäljittää. Viktor Usov luuli kissansa kuolleen ja hän oli jo luopunut toivosta löytymisen suhteen.

Kissan matkaa 1.900 kilometrin päähän Amerikan halki ei tiedetä. Sen omistaja aprikoi, että kissa on ehkäpä hypännyt vieraan kyytiin ja tehnyt elämänsä retken. American Airlines tarjosi kissalle kyydin kotiinsa lentoteitse, BBC uutisoi.

Sasha the Cat is ON HER WAY!

Watch Sasha the cat get on a flight home to Portland! Stay tuned this evening on Facebook for updates of Sasha's reunion with his guardian :)

Publiée par Santa Fe Animal Shelter & Humane Society sur Mardi 19 novembre 2019