Janita Lukkarisen vointi parantunut hieman – sädehoidot ovat tehonneet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisjulkkis Janita Lukkarisen syöpää on pyritty hillitsemään sädehoitojen avulla. Naiselle tehtiin yhteensä 20 hoitokertaa. Vaikka Janita on ollut vähällä lyödä hanskat tiskiin taistelussaan, ovat sädehoidot tepsineet ja nainen on nähty viime viikonloppuna viihteellä.

Viimeisestä sädetyshoidosta on kulunut nyt kaksi viikkoa. Hän piipahti viime viikonloppuna Arttu Wiskarin ravintolassa syömässä kuuluisat hampurilaiset. Nainen hehkutti parempaa oloa myös Instagramissa. Nainen on löytänyt runsaasti taistelutahtoa sairauteensa uskonnosta.

– Kolme kuukautta sitten olin tullut leikkauksesta, olin aivan hajalla kaikesta kivusta, pelosta, särystä, valtavista muutoksista mun kehossa. En olisi ikinä uskonut, että kehitys voisi olla näinkään suurta näin lyhyessä ajassa. Täytyy vain edelleen rukoilla kuinka armahdettu sitä onkaan Luojan luomana, ylilääkäreiden käsissä, Lukkarinen kirjoitti.

View this post on Instagram

SWAIPPAA NÄHDEKSESI MUT 3KK SITTEN VERSUS NYT! ❤️ . 3KK sitten olin tullut leikkauksesta, olin aivan hajalla kaikesta kivusta, pelosta, särystä, valtavista muutoksista mun kehossa. . Nyt viikonloppuna oltiin @wiskarila ssa nauttimassa @lukkarinenjan kanssa kuuluisat wiskarilan burgerit ja pitämässä hauskaa #vuodenharmainpäivä nä. En olisi ikinä uskonut, että kehitys voisi olla näinkään suurta näin lyhyessä ajassa. Täytyy vain edelleen rukoilla kuinka armahdettu sitä onkaan Luojan luomana, ylilääkäreiden käsissä. 🙏❤️ . Nyt alkaa pää nousta taas hieman harmaasta pilvestä, elin hetken jälleen vaikeassa usvassa, josta ei meinannut olla pois pääsyä, mutta läheisten ihmisten avulla sitä pystyy mihin vain. Olen siunattu, kiitollinen, onnekas. 🙏❤️ . Kiitos, että olet. ❤️

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on