Professori rysän päältä kiinni – varasti naisen alusvaatteet pyykkinarulta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Japanilainen Keion yliopisto on arvostettu yksityinen oppilaitos, josta valmistuu vuosittain maailman menestyneimpien ihmisten joukkoon kuuluvia Nobel-ehdokkaita, pääministereitä, toimitusjohtajia ja astronautteja. Seimei Shiratori on yliopiston fysiikan laitoksen professori.

Mies on saavuttanut mainetta ja kunniaa muun muassa nanoteknologian saralla. Nyt hänet on pidätetty Ichikawan kaupungissa alusvaatevarkaudesta. Mies oli kävellyt kadulla ja huomannut ensimmäisessä kerroksessa pyykkinarulla roikkuneet naisten alusvaatteet. Kolmekymppiselle naiselle kuuluneet alusvaatteet houkuttelivat professorin varastamaan.

Shiratori nappasi narulta alusvaatteet, mutta epäonnekseen asunnon mies huomasi teon. Hän huusi professorin perään syyttäen miestä varkaaksi. 56-vuotias nanoteknologian nero pidätettiin myöhemmin, kun poliisit löysivät hänet muutaman sadan metrin päästä tekopaikasta, SoraNews24 uutisoi.