Rihanna viettelee uima-altaassa – uhkea vartalo malliainesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime aikoina osoittanut tasaisin väliajoin sosiaalisessa mediassa olevansa yhä tyrmäävä ilmestys. Barbadoslainen laulaja on nimittäin markkinoinut vaatemerkkinsä tuotteita usein poseeraamalla niissä itse. Seksikkäät alusvaatteet eivät tee poikkeusta.

View this post on Instagram

#trouble on FENTY.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Tällä kertaa Rihanna esittelee bikinivartaloaan uima-altaassa, jossa hän poseeraa oman Fenty-mallistonsa bikineissä. Kuvakoosteessa nähdään poptähden uhkeiden muotojen lisäksi myös muita malliston tuotteita.

Taannoin Rihannan hidastettuna esitetty promovideo keräsi alle vuorokaudessa yli 10 miljoonaa katselukertaa. Kommenttien hehkutuksesta selviää, ettei taannoin Savage x Fenty -alusvaatemallistonsa julkaisseen tähden tarvitse kuin kävellä kameran ohi saadakseen seuraajansa haukkomaan henkeä.