Mitä ihmettä? Amanda Harkimo saunassa jouluvalot yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen somettaja nähdään ajoittain myös rohkeissa ja vauhdikkaissa kuvissa eri somepalveluissa.

View this post on Instagram

PP

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Tällä kertaa Amanda hämmentää sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan valokuvalla, jossa hän makoilee saunan lauteilla spottinen alusasu yllään. Varsinainen ihmetys ei kuitenkaan liity asuvalintaan, vaan siihen, että Amanda on kietonut ympärilleen sähkötoimiset jouluvalot.

View this post on Instagram

TT

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa. Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.