Mitä ihmettä? Nicolas Cage esittää Nicolas Cagea uudessa Nicolas Cagen elokuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa ja voittanut Oscar-palkinnon. Silti hänen uransa on ollut viime vuosina hivenen tuuliajolla. Ratkaisua etsitään hänen uudesta elokuvastaan.

Näyttelijä Nicolas Cage tähdittänee tulevaisuudessa ilmestyvää The Unbearable Weight of Massive Talent -elokuvaa. Kyseessä on metafiktioelokuva, jossa kerrotaan Nicolas Cagen kuvitteellisesta urasta. Cagea esittää itse Nicolas Cage.

Elokuva on toteutettu Nicolas Cagen kerronnallisesta näkökulmasta. Hän havittelee elokuvassa itselleen roolia Quentin Tarantinon uudesta elokuvasta. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Tom Gormican ja Kevin Etten, Hollywood Reporter uutisoi.