New Yorkiin Donald Trumpin patsaita – tarkoitettu koirien pissapaikoiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin Brooklynin kaupunginosan kaduille on ilmestynyt pieniä Donald Trumpin näköispatsaita. Ne ovat Porcupine Armadillo -nimisen studion pystyttämiä. Patsaat ovat koirien virtsaamista varten.

Pienten Donald Trumpin näköisten patsaiden kyljessä lukee: ”Pissaa päälleni”, ja ne ovat viheralueen ympäröimiä. Vaikka patsaat on pystytetty huumorimielellä, halutaan niiden avulla samalla protestoida Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin politiikkaa vastaan. Samanlaisia patsaita tullaan pystyttämään myös muualle New Yorkiin, esimerkiksi Manhattanille.

Taiteilija Phil Gable tietää, että presidentti Donald Trump ei tule luopumaan virastaan koiran pissapaikkojen vuoksi. Hän kuitenkin käsittelee Trumpiin liittyvää mielipahaansa taiteen avulla. Lisäksi koirien pissapaikat ovat suosittuja, Vice uutisoi.