Pariskunta haaveilee ikuisesta elämästä – nykyajan vampyyrit syntyvät meikillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ennen verenimijöiden viihteellistämistä vampyyrit olivat verta imeviä eläviä kuolleita. Ne hyödynsivät muiden elinvoimaa veren muodossa. Siksi niillä tuli olla myös torahampaat, jotta he saivat verenvuodon aikaiseksi uhristaan.

Populaarikulttuurin myötä vampyyrihahmoista on tullut seksikkäitä ja goottihenkisiä, vaikka ne saattoivat joissakin mytologioissa esiintyä punakoina ja lihavina ihmishahmoina. Amerikkalainen pariskunta panostaa päivittäin tuntikausia ulkonäkönsä muokkaamiseen, sillä he haluavat näyttää kalpeakasvoisilta ja mustalla meikillä varustetuilta verenimijöiltä.

Victoria Lovelace ja hänen aviomiehensä Dracul Grotesque maskeeraavat itsensä mielikuviensa vampyyreiksi. He ovat koukussa populaarikulttuurin goottisiin vampyyrihahmoihin ja tekevät kaikkensa ihanteelta näyttääkseen. Lovelace on ottanut aidot hammasimplantit.

Juovatko he verta? Eivät. Kyseessä on elämäntyyli, mikä näkyy ainoastaan heidän ulkoisesta habituksestaan.